Velkommen til BSI Karate

Om klubben

BSI Karate trener en stilart (Matsubayashi-ryu) slik den har vært trent opprinnelig, og fortsatt utøves på Okinawa den dag i dag. Klubben hadde i over 10 år direkte kontakt med Soke Nagamine Takayoshi (10. dan), som var sønn av grunnleggeren av stilarten, Grandmaster Nagamine Shoshin. Soke var sist på instruktørbesøk i mai 2008. Han døde dessverre i slutten av april 2012, like før han skulle besøke Bergen igjen. Nå har Yoshitaka Taira, Hanshi, 10. Dan, overtatt som øverste instruktør i stilarten. Vi har direkte kontakt og trening med Taira Sensei, samt andre 8-10. dan mestere på Okinawa.

Hovedinstruktør i BSI Karate er Sensei Ole-Bjørn Tuftedal (6. dan). Han er stilarts-overhode og høyest graderte instruktør, i Europa, innen stilarten. Ole-Bjørn besøker Okinawa årlig og blir da trent av mesterene der, inkludert Taira Sensei.


Trening høstmesteret 2017

Fra og med 28. august blir treningstidene som vist nedenfor.   Treningene er i Studentsenteret i Bergen, Parkveien 1 (se kart).  Treningene i Studentsenteret er i sal 3 mandag, sal 4 tirsdag og fredag.   Se detaljer nedenfor.  Sal 4 er den lengst til høyre fra inngangsdøren.

Nybegynnerpartiet har første trening 22. august. Men vi tar i mot nybegynnere i løpet av hele semesteret! Bare still i lett treningstøy og barfot. Du kan trene gratis hos oss i to uker, uten forpliktelser. Du trenger ikke å kjøpe karatedrakt («gi») det første semesteret. Merk at hvis du ikke har SiB treningskort, må du betale inngangspenger til SiB (resepsjonen).

Nybegynnere:
Tirsdag kl 20:00-21:30   sal 4  Studentsenteret
Fredag kl 17:00-18:30    sal 4  Studentsenteret

Viderekomne:
Mandag kl 19:00-20:30   sal 3  Studentsenteret
Tirsdag kl 20:00-21:30   sal 4  Studentsenteret
Fredag kl 17:00-19:00    sal 4  Studentsenteret

Facebook
Vi er på Facebook! Legg til gruppen «BSI Karate» og få info om trening, fester og andre sosiale happenings.

Du trener gratis de to første ukene, før du bestemmer deg om du vil fortsette. Men merk at du må enten kjøpe medlemskap i SiB, eller betale inngangspenger (drop-in charge), for å få komme inn i treningslokalene ved Senteret, se SiB sine nettsider. Du må betale SiB inngangspenger også i den perioden du trener gratis hos oss fordi det er SiB som drifter treningslokalene, ikke BSI.